Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na smetaně a hořčici s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 222 kJ /
1 487 kcal
Bílkoviny8,18 g
– z toho živočišné bílkoviny6,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky156,17 g
– nasycené74,16 g
– nenasycené79,86 g
–– mononenasycené67,83 g
–– polynenasycené12,03 g
––– omega 30,48 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,65 g
Sacharidy10,98 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdce Srdce vepřové
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
180 g 180 g Váhalovy slaniny Špek 180 g
celý černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
mletý bobkový list Bobkový list mletý
uzená paprika Paprika uzená
nové koření Nové koření
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 sáček 1 sáček zmražených fazolek Fazolky čerstvé
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 PL 1 PL obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.