Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta plněná václavkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 531 kJ /
366 kcal
Bílkoviny27,58 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,22 g
Tuky15,94 g
– nasycené4,26 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,52 g
––– omega 30,06 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy20,90 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 listů 6 listů kapusty Kapusta hlávková čerstvá
300 g 300 g václavek (nebo jiných čerstvých hub) Václavka čerstvá 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
300 g 300 g vařené nebo dušené rýže
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.