Nutriční hodnoty (Kapusta plněná václavkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 15,94 g |
– nasycené | 4,26 g |
– nenasycené | 7,14 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 listů 6 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
300 g 300 g václavek (nebo jiných čerstvých hub) | Václavka čerstvá | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
300 g 300 g vařené nebo dušené rýže | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |