Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studený fazolový salát s pečenou paprikou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie818 kJ /
196 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky1,64 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,91 g
– cukry29,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva tmavých fazolí (byla jsem líná je v tom horku vařit) Fazole červená ledvina
3 3 středně velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 velké papriky (v tomto případě použitá žlutá a oranžová) Paprika červená čerstvá 300 g
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
štáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.