Nutriční hodnoty (Studený fazolový salát s pečenou paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 818 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 1,64 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,91 g |
– cukry | 29,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tmavých fazolí (byla jsem líná je v tom horku vařit) | Fazole červená ledvina | |
3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 velké papriky (v tomto případě použitá žlutá a oranžová) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
štáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |