Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 966 kJ /
1 904 kcal
Bílkoviny47,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,50 g
Tuky57,40 g
– nasycené34,04 g
– nenasycené20,94 g
–– mononenasycené16,52 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,48 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy280,48 g
– cukry49,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg dýně hokkaido (oloupané, zbavené semen, nakrájené na menší kousky) Dýně Hokkaidó čerstvá 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
hrst nasekaných šalvějových lístků lístků
olivový olej na pokapání dýně Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.