Nutriční hodnoty (Dýňové noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 966 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 57,40 g |
– nasycené | 34,04 g |
– nenasycené | 20,94 g |
–– mononenasycené | 16,52 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 41,90 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 280,48 g |
– cukry | 49,48 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg dýně hokkaido (oloupané, zbavené semen, nakrájené na menší kousky) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
hrst nasekaných šalvějových lístků lístků | ||
olivový olej na pokapání dýně | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý |