Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra z laně na víně a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 111 kJ /
4 329 kcal
Bílkoviny216,94 g
– z toho živočišné bílkoviny210,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,82 g
Tuky327,51 g
– nasycené164,69 g
– nenasycené147,54 g
–– mononenasycené123,83 g
–– polynenasycené23,71 g
––– omega 31,08 g
Vláknina24,05 g
Cholesterol 3,51 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,50 g
Sacharidy89,58 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jater z laně Játra vepřová 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
250 g 250 g špeku Špek 250 g
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
250 g 250 g zeleniny pod svíčkovou (může být mražená) Mrkev čerstvá 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
případně na zahuštění hotovou tmavou jíšku Jíška máslová
koření na divočinu Provensálské koření
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.