Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 312 kJ /
314 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky27,50 g
– nasycené17,75 g
– nenasycené8,25 g
–– mononenasycené7,50 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy9,50 g
– cukry9,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší slepice Slepice
bobkový list Bobkový list sušený
libeček Libeček čerstvý
nové koření Nové koření
olivový olej (máslo) Olej olivový
pórek Pórek čerstvý
mletá sladká červená paprika Paprika červená sušená
rýžová mouka (hladká, kukuřičná) Mouka rýžová hladká
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.