Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žitno-pšeničné dalamánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 656 kJ /
1 830 kcal
Bílkoviny52,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,70 g
Tuky8,70 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené6,03 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,50 g
Vláknina36,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy366,80 g
– cukry16,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g žitného kvásku Kvásek žitný 30 ml
160 g 160 g vody Voda 160 ml
150 g 150 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 150 g
– promichame, zakryjeme a nechame 10-12 – promichame, zakryjeme a nechame 10-12 – promícháme, zakryjeme a necháme 10-12 hodin kvasit
180-200 g 180-200 g vody Voda 190 ml
150 g 150 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 150 g
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.