Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kyšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 225 kJ /
532 kcal
Bílkoviny28,85 g
– z toho živočišné bílkoviny21,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,97 g
Tuky14,75 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené5,82 g
–– mononenasycené4,08 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,03 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy67,60 g
– cukry23,39 g
––– laktóza14,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 ml 400 ml kyšky Kyška 400 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
trochu trochu mléka nebo smetany Mléko kravské polotučné 1,5%
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.