Nutriční hodnoty (Vánoční rajčatová marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 810 kJ / 5 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 320,00 g |
– cukry | 1 300,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
1 1 velký pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1,20 kg 1,20 kg cukru | Cukr bílý | 1200.0000476837158 g |
2 2 želírfixy 1:1 Labeta | ||
2-3 KL 2-3 KL kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
rum | Rum |