Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečeného celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 823 kJ /
675 kcal
Bílkoviny12,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,18 g
Tuky45,98 g
– nasycené3,55 g
– nenasycené40,42 g
–– mononenasycené28,07 g
–– polynenasycené12,35 g
––– omega 33,61 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy38,94 g
– cukry12,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký bulvový celer Celer bulva čerstvá 540 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší brambor Brambor zimní 50 g
zeleninový vývar (voda) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
lahůdkové droždí Droždí pekařské lisované
smetana na vaření (nemusí být) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.