Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý salát s bramborami, olivami a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 551 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny24,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,25 g
Tuky75,60 g
– nasycené9,85 g
– nenasycené62,37 g
–– mononenasycené53,55 g
–– polynenasycené8,82 g
––– omega 30,55 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy181,60 g
– cukry17,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g oliv Olivy čerstvé zralé 200 g
150 g 150 g rajčat Rajče červené čerstvé 150 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
citrón Citrón čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.