Nutriční hodnoty (Teplý salát s bramborami, olivami a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,25 g |
Tuky | 75,60 g |
– nasycené | 9,85 g |
– nenasycené | 62,37 g |
–– mononenasycené | 53,55 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 181,60 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
citrón | Citrón čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |