Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,03 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
slepice Slepice
sůl Sůl mořská
cibule Cibule čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 ks 3 ks nového koření Nové koření
2 2 masoxy Bujón hovězí
máslo Máslo kravské
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.