Nutriční hodnoty (Tortilly s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 363 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 26,16 g |
– nasycené | 16,41 g |
– nenasycené | 9,09 g |
–– mononenasycené | 7,86 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,49 g |
– cukry | 71,49 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pšeničné tortilly | Tortilla pšeničná | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
1 lžička 1 lžička skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | 8 g |