Nutriční hodnoty (Řezy paní kněžny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 33 714 kJ / 8 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 161,35 g |
Tuky | 357,29 g |
– nasycené | 48,16 g |
– nenasycené | 289,14 g |
–– mononenasycené | 186,31 g |
–– polynenasycené | 102,83 g |
––– omega 3 | 17,58 g |
Vláknina | 159,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 887,00 g |
– cukry | 323,25 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mandlí nebo vlašských ořechů | Mandle neloupané | 200 g |
2 a 1/ 2 hrnečku 2 hrnečku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
4 lžíce 4 lžíce sladu nebo medu | Slad ječný | 60 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 vaničky 3 vaničky měkkého polotučného tvarohu (tj. 750 g) | Tvaroh polotučný | 750 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozinek | Rozinky | 125 g |
rýžový sirup | Sirup rýžový | |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku rozinek | Rozinky | 125 g |
3/4 hrnečku 3/4 hrnečku ovesných vloček | Vločky ovesné | 187.5 g |
lžička lžička skořice | Skořice ceylonská | |
špetička špetička soli (pár zrnek) | Sůl mořská |