Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy paní kněžny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie33 714 kJ /
8 058 kcal
Bílkoviny243,85 g
– z toho živočišné bílkoviny82,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny161,35 g
Tuky357,29 g
– nasycené48,16 g
– nenasycené289,14 g
–– mononenasycené186,31 g
–– polynenasycené102,83 g
––– omega 317,58 g
Vláknina159,42 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy887,00 g
– cukry323,25 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mandlí nebo vlašských ořechů Mandle neloupané 200 g
2 a 1/ 2 hrnečku 2 hrnečku špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 500 g
4 lžíce 4 lžíce sladu nebo medu Slad ječný 60 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
3 vaničky 3 vaničky měkkého polotučného tvarohu (tj. 750 g) Tvaroh polotučný 750 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozinek Rozinky 125 g
rýžový sirup Sirup rýžový
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku rozinek Rozinky 125 g
3/4 hrnečku 3/4 hrnečku ovesných vloček Vločky ovesné 187.5 g
lžička lžička skořice Skořice ceylonská
špetička špetička soli (pár zrnek) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.