Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s játry a bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 334 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,69 g |
Tuky | 61,05 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 47,33 g |
–– mononenasycené | 32,60 g |
–– polynenasycené | 14,72 g |
––– omega 3 | 3,71 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 68,40 g |
– cukry | 32,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jater (já měla kuřecí) | Játra vepřová | 500 g |
asi 300 g 300 g kuřecího nebo vepřového masa (pokud nejíte játra. stačí jen 500 g kuřecího nebo vepřového maso) | ||
3 3 barevné papriky - červená, zelená, oranžová (já měla místo zelené žlutou) | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 1 veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
1 lžička 1 lžička oregána | Oregano sušené | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky koření Sečuánská pánev | Koření pěti vůní | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |