Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s játry a bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 334 kJ /
1 275 kcal
Bílkoviny105,69 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,69 g
Tuky61,05 g
– nasycené5,83 g
– nenasycené47,33 g
–– mononenasycené32,60 g
–– polynenasycené14,72 g
––– omega 33,71 g
Vláknina16,92 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 521 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy68,40 g
– cukry32,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jater (já měla kuřecí) Játra vepřová 500 g
asi 300 g 300 g kuřecího nebo vepřového masa (pokud nejíte játra. stačí jen 500 g kuřecího nebo vepřového maso)
3 3 barevné papriky - červená, zelená, oranžová (já měla místo zelené žlutou) Paprika červená čerstvá 450 g
1 1 veliká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžičky 2 lžičky kari Kari 10 g
1 lžička 1 lžička oregána Oregano sušené 5 g
2 lžičky 2 lžičky koření Sečuánská pánev Koření pěti vůní
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
solamyl na zahuštění Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.