Nutriční hodnoty (Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 233 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,51 g |
Tuky | 20,31 g |
– nasycené | 6,99 g |
– nenasycené | 6,66 g |
–– mononenasycené | 3,23 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 24,63 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 594 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 181,97 g |
– cukry | 20,53 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek kefíru | Kefír | 250 ml |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
jarní cibulka (libeček nebo pažitka) | Cibulka jarní čerstvá |