Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 233 kJ /
1 490 kcal
Bílkoviny133,26 g
– z toho živočišné bílkoviny111,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,51 g
Tuky20,31 g
– nasycené6,99 g
– nenasycené6,66 g
–– mononenasycené3,23 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,23 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 594 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy181,97 g
– cukry20,53 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
1 hrnek 1 hrnek kefíru Kefír 250 ml
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
tuk na smažení Olej řepkový
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
máslo Máslo kravské
jarní cibulka (libeček nebo pažitka) Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.