Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevné francouzské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 880 kJ /
1 644 kcal
Bílkoviny89,02 g
– z toho živočišné bílkoviny79,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,35 g
Tuky99,44 g
– nasycené49,96 g
– nenasycené37,12 g
–– mononenasycené31,25 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 30,67 g
Vláknina21,27 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 2,09 g
Sůl4,99 g
Sacharidy90,53 g
– cukry43,61 g
––– laktóza24,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 velký žampion (nebo 2-3 menší, já měla opravdu 1 obrovský) Žampion čerstvý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 balení 1 balení krájeného salámu Vysočina Suchý salám
15 dkg 15 dkg nastrouhaného sýru (použila jsem žlutý Cheddar ostrý) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
400 ml 400 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 400 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mletého muškátového oříšku Muškátový oříšek 5 g
2 lžičky 2 lžičky práškového česneku Česnek sušený 10 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 10 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.