Nutriční hodnoty (Zimní podkrkonošská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,90 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 8,75 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
houby | Hřib čerstvý | |
brambory | Brambor zimní | |
cibule | Cibule čerstvá | |
trocha trocha sádla | Sádlo vepřové | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý |