Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč ze špaldové mouky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie13 687 kJ /
3 271 kcal
Bílkoviny79,46 g
– z toho živočišné bílkoviny35,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,04 g
Tuky135,77 g
– nasycené75,29 g
– nenasycené50,04 g
–– mononenasycené42,93 g
–– polynenasycené7,11 g
––– omega 30,81 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 425 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy411,96 g
– cukry224,54 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
250 g 250 g špaldové mouky Babiččina volba Mouka špaldová hrubá 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.