Nutriční hodnoty (Jablečný koláč ze špaldové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 13 687 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,04 g |
Tuky | 135,77 g |
– nasycené | 75,29 g |
– nenasycené | 50,04 g |
–– mononenasycené | 42,93 g |
–– polynenasycené | 7,11 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 41,90 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 411,96 g |
– cukry | 224,54 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
250 g 250 g špaldové mouky Babiččina volba | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |