Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 446 kJ /
1 302 kcal
Bílkoviny64,17 g
– z toho živočišné bílkoviny62,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky106,16 g
– nasycené48,99 g
– nenasycené51,36 g
–– mononenasycené42,06 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 30,19 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 713 mg
Sodík 2,87 g
Sůl6,92 g
Sacharidy20,55 g
– cukry14,90 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
kmín drcený Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 listové těsto Listové těsto
100 g 100 g sýra (použila jsem Čedar) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.