Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky s masem pečené v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 860 kJ /
1 640 kcal
Bílkoviny70,89 g
– z toho živočišné bílkoviny68,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky144,36 g
– nasycené59,73 g
– nenasycené76,09 g
–– mononenasycené62,63 g
–– polynenasycené13,46 g
––– omega 30,37 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 732 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,72 g
Sacharidy13,05 g
– cukry4,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapusta (cca 1 kg) Kapusta hlávková čerstvá
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
2 2 housky Houska pšeničná
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
100 g 100 g libovější slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka (raději čerstvá zelená) Majoránka sušená
strouhanka podle potřeby Strouhanka pšeničná
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.