Nutriční hodnoty (Tofu na ačokči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 097 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 22,97 g |
– nasycené | 4,18 g |
– nenasycené | 17,84 g |
–– mononenasycené | 8,92 g |
–– polynenasycené | 8,92 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 49,55 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 marinované tofu | Tofu marinované | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
250 g 250 g ačokči | Ačokča čerstvá | 250 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce sezamu | Sezam loupaný | 30 g |
olej | Olej řepkový |