Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s uzeným masem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 077 kJ /
2 170 kcal
Bílkoviny148,38 g
– z toho živočišné bílkoviny112,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,15 g
Tuky77,65 g
– nasycené27,51 g
– nenasycené36,72 g
–– mononenasycené25,01 g
–– polynenasycené11,71 g
––– omega 30,87 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 3,52 g
Sůl8,26 g
Sacharidy212,28 g
– cukry21,47 g
––– laktóza4,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g drobnějších těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
250 g 250 g vařeného uzeného masa (možno i obraná žebra) Vepřová plec uzená 250 g
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
100 g 100 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 lžíce 4 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 60 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 malá špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.