Nutriční hodnoty (Pomazánka z kedlubny a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 921 kJ / 2 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 205,20 g |
– nasycené | 50,02 g |
– nenasycené | 141,12 g |
–– mononenasycené | 49,52 g |
–– polynenasycené | 91,60 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 410 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 8,01 g |
Sacharidy | 19,25 g |
– cukry | 14,65 g |
––– laktóza | 1,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kedluben | Kedluben čerstvý | 200 g |
200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
150 g 150 g ementálu | Ementál | 150 g |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka (není nutné) | Pažitka čerstvá |