Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z kedlubny a ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 921 kJ /
2 132 kcal
Bílkoviny46,90 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky205,20 g
– nasycené50,02 g
– nenasycené141,12 g
–– mononenasycené49,52 g
–– polynenasycené91,60 g
––– omega 32,45 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 410 mg
Sodík 3,17 g
Sůl8,01 g
Sacharidy19,25 g
– cukry14,65 g
––– laktóza1,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kedluben Kedluben čerstvý 200 g
200 g 200 g ředkviček Ředkvička čerstvá 200 g
150 g 150 g ementálu Ementál 150 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
sůl Sůl mořská
pažitka (není nutné) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.