Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kyselého zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 571 kJ /
614 kcal
Bílkoviny16,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,13 g
Tuky16,74 g
– nasycené7,98 g
– nenasycené9,77 g
–– mononenasycené6,53 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,05 g
Vláknina25,39 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,00 g
Sacharidy88,77 g
– cukry23,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
4 4 menší brambory Brambor zimní 200 g
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce hnědé pohanky Pohanka loupaná 30 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky maďarského typu Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř dle potřeby Pepř černý mletý
lístky lístky majoránky na ozdobu Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.