Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý bramborák se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 858 kJ /
444 kcal
Bílkoviny18,81 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky8,10 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,07 g
Vláknina11,07 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy69,05 g
– cukry4,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 1 hrst menších škvarků (+ trocha na posypání před pečením) Škvarky
10 g 10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 10 g
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
sádlo na vymazání Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.