Nutriční hodnoty (Kynutý bramborák se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 8,10 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 3,57 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,07 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 69,05 g |
– cukry | 4,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 1 hrst menších škvarků (+ trocha na posypání před pečením) | Škvarky | |
10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |