Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravý vepřový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 403 kJ /
1 770 kcal
Bílkoviny216,35 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,35 g
Tuky45,30 g
– nasycené11,22 g
– nenasycené22,45 g
–– mononenasycené19,00 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,20 g
Vláknina64,20 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy109,00 g
– cukry75,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
20 g 20 g červené mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
50 g 50 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 50 g
vepřový vývar (popř. voda) Vývar vepřový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
česnek Česnek čerstvý
starší chléb na zahuštění (nebo jíška či záklechtka) Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.