Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 316 kJ /
4 378 kcal
Bílkoviny89,29 g
– z toho živočišné bílkoviny51,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,12 g
Tuky200,37 g
– nasycené114,96 g
– nenasycené72,03 g
–– mononenasycené60,91 g
–– polynenasycené11,12 g
––– omega 31,42 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 582 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy538,69 g
– cukry259,10 g
––– laktóza37,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
130 g 130 g mletého cukru Cukr bílý 130 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr podle chuti Cukr bílý
pár kapek kapek rumu (nemusí být) Rum
5-6 5-6 větších jablek Jablko čerstvé 825 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.