Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 316 kJ / 4 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,12 g |
Tuky | 200,37 g |
– nasycené | 114,96 g |
– nenasycené | 72,03 g |
–– mononenasycené | 60,91 g |
–– polynenasycené | 11,12 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 538,69 g |
– cukry | 259,10 g |
––– laktóza | 37,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
130 g 130 g mletého cukru | Cukr bílý | 130 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
pár kapek kapek rumu (nemusí být) | Rum | |
5-6 5-6 větších jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |