Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené batáty s avokádovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 136 kJ /
510 kcal
Bílkoviny10,33 g
– z toho živočišné bílkoviny1,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,46 g
Tuky1,74 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené0,70 g
–– mononenasycené0,41 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,03 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy105,85 g
– cukry17,55 g
––– laktóza0,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g batátů Batáty neloupané 500 g
1 1 zralé avokádo Avokádo čerstvé
1-2 lžíce 1-2 lžíce řeckého jogurtu (nebo husté zakysané smetany) Jogurt řecký 5% 22.5 ml
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
sůl Sůl mořská
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.