Nutriční hodnoty (Pečené batáty s avokádovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
Tuky | 1,74 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,41 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 105,85 g |
– cukry | 17,55 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce řeckého jogurtu (nebo husté zakysané smetany) | Jogurt řecký 5% | 22.5 ml |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový |