Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký makovo-kakaový moučník s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 236 kJ /
4 120 kcal
Bílkoviny83,40 g
– z toho živočišné bílkoviny9,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,90 g
Tuky146,71 g
– nasycené18,18 g
– nenasycené121,85 g
–– mononenasycené83,71 g
–– polynenasycené38,14 g
––– omega 310,47 g
Vláknina45,35 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 1,03 g
Sůl0,21 g
Sacharidy593,73 g
– cukry129,18 g
––– laktóza12,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky jedlé sody Jedlá soda 3 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 1 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí Podmáslí 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
5 5 lžíce mletého máku Mák modrý mletý
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
olej do formy Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.