Nutriční hodnoty (Koleno v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 621 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 1,02 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,61 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kmín | Kmín | |
1 lžička 1 lžička papriky mleté | Paprika červená sušená | 1 g |
5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí |