Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená paprika s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 029 kJ /
246 kcal
Bílkoviny15,00 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené13,00 g
– nenasycené6,50 g
–– mononenasycené5,50 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy1,50 g
– cukry1,50 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
100 g 100 g sýru Feta Sýr feta 100 g
olivový olej Olej olivový
rajče Rajče červené čerstvé
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.