Nutriční hodnoty (Cibulový krém s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 145,84 g |
– nasycené | 93,98 g |
– nenasycené | 48,88 g |
–– mononenasycené | 45,14 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,90 g |
– cukry | 30,80 g |
––– laktóza | 8,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |