Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 807 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 71,80 g |
– nasycené | 35,63 g |
– nenasycené | 26,17 g |
–– mononenasycené | 21,66 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 5,53 g |
Sůl | 12,59 g |
Sacharidy | 136,21 g |
– cukry | 20,11 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
300 g 300 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
200 g 200 g taveného sýru Romadur | Sýr tavený | 200 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
80-100 ml 80-100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
kousek kousek másla do brambor | Brambor zimní | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl do brambor | Brambor zimní | |
pepř | Pepř černý |