Nutriční hodnoty (Bublanina rybízová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 60,74 g |
– nasycené | 25,63 g |
– nenasycené | 23,75 g |
–– mononenasycené | 19,00 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 436,10 g |
– cukry | 215,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
20 dkg 20 dkg cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
30 dkg 30 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka na vymazání pekáče | Mouka pšeničná hladká |