Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová polévka s valašskou kyškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny16,48 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,88 g
Tuky4,07 g
– nasycené2,62 g
– nenasycené1,19 g
–– mononenasycené0,64 g
–– polynenasycené0,55 g
––– omega 30,02 g
Vláknina23,65 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy26,50 g
– cukry17,40 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g lesních hub (čerstvých nebo mražených) Hřib čerstvý 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
½ menšího pórku Pórek čerstvý
2 dl 2 dl valašské kyšky Kyška 200 ml
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.