Nutriční hodnoty (Houbová polévka s valašskou kyškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 4,07 g |
– nasycené | 2,62 g |
– nenasycené | 1,19 g |
–– mononenasycené | 0,64 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 23,65 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,50 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g lesních hub (čerstvých nebo mražených) | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
½ menšího pórku | Pórek čerstvý | |
2 dl 2 dl valašské kyšky | Kyška | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření |