Nutriční hodnoty (Mleté maso s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 53,10 g |
– nasycené | 17,63 g |
– nenasycené | 31,79 g |
–– mononenasycené | 24,59 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 7,18 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 20,40 g |
– cukry | 14,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g mletého masa (mix) | Vepřový ořez | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce koření adžika (nebo čubrica) | Adžika | |
sůl (nebo sojová omáčka) | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
200 ml 200 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |