Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 365 kJ /
804 kcal
Bílkoviny59,20 g
– z toho živočišné bílkoviny56,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky53,10 g
– nasycené17,63 g
– nenasycené31,79 g
–– mononenasycené24,59 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,25 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy20,40 g
– cukry14,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g mletého masa (mix) Vepřový ořez 350 g
1 lžíce 1 lžíce koření adžika (nebo čubrica) Adžika
sůl (nebo sojová omáčka) Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
200 ml 200 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.