Nutriční hodnoty (Filé pečené se smetanou a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 041 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 72,90 g |
– nasycené | 40,15 g |
– nenasycené | 29,65 g |
–– mononenasycené | 24,50 g |
–– polynenasycené | 5,15 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 19,52 g |
– cukry | 10,12 g |
––– laktóza | 9,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g rybího filé | Treska filet | 600 g |
0,25 l 0,25 l sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice (lepší je chuťově výraznější) | Hořčice plnotučná | 30 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
tuk (na vymazání) | Margarín |