Nutriční hodnoty (Játra s kari jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 692 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,55 g |
– cukry | 28,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g drůbežích jater (nebo králičích) | Játra kuřecí | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 2 2 lžičky kari (dle chuti) | Kari | |
1,5 - 2 1,5 - 2 kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 262.5 g |
máslo nebo olej | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 - 3 2 - 3 lžíce bílého vína (vody) | Víno bílé suché |