Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra s kari jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie692 kJ /
165 kcal
Bílkoviny2,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,07 g
Vláknina11,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,55 g
– cukry28,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g drůbežích jater (nebo králičích) Játra kuřecí
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 2 2 lžičky kari (dle chuti) Kari
1,5 - 2 1,5 - 2 kyselejších jablek Jablko čerstvé 262.5 g
máslo nebo olej Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 - 3 2 - 3 lžíce bílého vína (vody) Víno bílé suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.