Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Baskické kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 364 kJ /
326 kcal
Bílkoviny15,63 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky19,71 g
– nasycené7,15 g
– nenasycené12,01 g
–– mononenasycené5,23 g
–– polynenasycené6,78 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy19,90 g
– cukry9,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks kuřecích stehen Kuře stehno s kůží
mletá uzená paprika Paprika uzená
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
1 1 menší hrst černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 1 větší kus červené papriky nebo oranžové, zelené Paprika červená čerstvá 150 g
2 ks 2 ks šalotky Šalotka čerstvá
50 g 50 g chorizo klobásy Chorizo 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 plechovka 1 plechovka nakládaných loupaných rajčat pokrájených, cca 200 gramů Dužina červeného rajčete čerstvá
tymián Tymián sušený
červená chilli paprička nebo chilli sušené Chilli paprička čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.