Nutriční hodnoty (Baskické kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 19,71 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 12,01 g |
–– mononenasycené | 5,23 g |
–– polynenasycené | 6,78 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 19,90 g |
– cukry | 9,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 menší hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 větší kus červené papriky nebo oranžové, zelené | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 ks 2 ks šalotky | Šalotka čerstvá | |
50 g 50 g chorizo klobásy | Chorizo | 50 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 plechovka 1 plechovka nakládaných loupaných rajčat pokrájených, cca 200 gramů | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
červená chilli paprička nebo chilli sušené | Chilli paprička čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |