Nutriční hodnoty (Masové kostky s bedlovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 937 kJ / 2 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 12,32 g |
– nasycené | 4,20 g |
– nenasycené | 4,20 g |
–– mononenasycené | 1,96 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 313,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 483,00 g |
– cukry | 296,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350-400 350-400 g masa vepřového, drůbežího, králičího, hovězího... | Vepřová kýta | |
50 50 g špeku nebo slaniny | Špek | |
70 70 g cibule | Cibule čerstvá | 4900 g |
2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
160 160 g bedel jedlých, spařených | Bedla čerstvá | |
1 1 snítka tymiánu nebo rozmarýnu | Tymián sušený | |
cca 300 300 ml vývaru dle potřeby | Vývar hovězí | |
jíška nebo hladká mouka s vodou, dle potřeby, na zahuštění | Jíška máslová |