Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové kostky s bedlovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 937 kJ /
2 614 kcal
Bílkoviny77,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,00 g
Tuky12,32 g
– nasycené4,20 g
– nenasycené4,20 g
–– mononenasycené1,96 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina313,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy483,00 g
– cukry296,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-400 350-400 g masa vepřového, drůbežího, králičího, hovězího... Vepřová kýta
50 50 g špeku nebo slaniny Špek
70 70 g cibule Cibule čerstvá 4900 g
2 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
160 160 g bedel jedlých, spařených Bedla čerstvá
1 1 snítka tymiánu nebo rozmarýnu Tymián sušený
cca 300 300 ml vývaru dle potřeby Vývar hovězí
jíška nebo hladká mouka s vodou, dle potřeby, na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.