Nutriční hodnoty (Bramborovo-pórková polévka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 33 809 kJ / 8 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 214,50 g |
Tuky | 60,63 g |
– nasycené | 32,62 g |
– nenasycené | 17,52 g |
–– mononenasycené | 14,38 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 226,50 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 1 546,79 g |
– cukry | 106,46 g |
––– laktóza | 7,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
180 180 g brambor oloupaných | Brambor zimní | 9000 g |
500-600 ml 500-600 ml vývar cca | Vývar masový | 550 ml |
150 g 150 g fazolí ve slaném nálevu - okapané | Fazole v konzervě | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce kopru čerstvě nasekaného | Kopr nať čerstvý | 30 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (cca 180 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř dle chuti | Pepř bílý |