Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-pórková polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie33 809 kJ /
8 081 kcal
Bílkoviny223,70 g
– z toho živočišné bílkoviny9,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny214,50 g
Tuky60,63 g
– nasycené32,62 g
– nenasycené17,52 g
–– mononenasycené14,38 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 31,36 g
Vláknina226,50 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 1,91 g
Sůl3,19 g
Sacharidy1 546,79 g
– cukry106,46 g
––– laktóza7,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
150 g 150 g pórku Pórek čerstvý 150 g
180 180 g brambor oloupaných Brambor zimní 9000 g
500-600 ml 500-600 ml vývar cca Vývar masový 550 ml
150 g 150 g fazolí ve slaném nálevu - okapané Fazole v konzervě 150 g
2 lžíce 2 lžíce kopru čerstvě nasekaného Kopr nať čerstvý 30 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (cca 180 g) Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř dle chuti Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.