Nutriční hodnoty (Adžika směs z mletého masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,43 g |
Tuky | 1,47 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,30 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g mletého míchaného masa | Vepřová plec | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2-3 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
1 1 menší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 slovenská paprika | Paprika bílá čerstvá | |
cca 350 350 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
cca 2 2 lžíce koření adžika, dle chuti | Pepř černý | |
sůl dle chuti, případně sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari |