Nutriční hodnoty (Žabí huby II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 570 kJ / 3 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 198,48 g |
– nasycené | 48,09 g |
– nenasycené | 140,32 g |
–– mononenasycené | 80,84 g |
–– polynenasycené | 59,48 g |
––– omega 3 | 6,43 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 427 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 286,25 g |
– cukry | 98,92 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
moučkový cukr na obalení | Cukr bílý | |
skořice na obalení | Skořice ceylonská | |
asi 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g drcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |