Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s okurkou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie735 kJ /
176 kcal
Bílkoviny4,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,50 g
Tuky0,23 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,45 g
– cukry2,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 ks vařených brambor - nejlépe salátové nebo nové Brambor zimní 225 g
1/2 1/2 okurky salátové Okurka salátová čerstvá
1 1 lžíce kopru čerstvě nasekaného Kopr nať čerstvý
1 1 šalotka nebo menší bílá cibule Šalotka čerstvá
2 2 lžíce oleje Olej řepkový
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.