Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuřínový salát - na způsob bramborového)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 027 kJ /
245 kcal
Bílkoviny18,34 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky15,29 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg tuřínu Tuřín čerstvý
1 1 sklenice sterilované zeleniny - dle chuti: Moravanka, Kunovjanka, Hradišťanka Zelenina směs sterilovaná
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
cca 150 150 g gothaj salámu - kvalitní, případně šunkový, polosuchý nebo šunka- dle chuti Měkký salám
1 1 cibule jemně pokrájená Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cca 200 200 g majonézy - dle chuti Majonéza
2-3 2-3 lžíce hořčice plnotučné - dle chuti Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.