Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 518 kJ /
2 753 kcal
Bílkoviny139,91 g
– z toho živočišné bílkoviny83,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,41 g
Tuky175,17 g
– nasycené68,19 g
– nenasycené99,72 g
–– mononenasycené75,77 g
–– polynenasycené23,95 g
––– omega 30,85 g
Vláknina97,44 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,55 g
Sacharidy107,81 g
– cukry29,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa - mix, plec nebo hovězí Vepřový ořez 500 g
cca 250 g 250 g cizrny předvařené nebo z plechovky Cizrna 250 g
1 ks 1 ks cibule velke Cibule čerstvá 69 g
olej nebo uzený špek Olej řepkový
100 g 100 g gazdovské slaniny nebo anglické... Špek 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti Česnek čerstvý 21 g
140 g 140 g rajského protlaku Protlak rajčatový 140 g
1 ks 1 ks červené papriky Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky nebo pálivé, dle chuti Paprika červená sušená 1 g
sůl nebo sojová omáčka Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
koření - adžika nebo mexické, gyros... Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.