Nutriční hodnoty (Mleté maso s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 518 kJ / 2 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,41 g |
Tuky | 175,17 g |
– nasycené | 68,19 g |
– nenasycené | 99,72 g |
–– mononenasycené | 75,77 g |
–– polynenasycené | 23,95 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 97,44 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 107,81 g |
– cukry | 29,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa - mix, plec nebo hovězí | Vepřový ořez | 500 g |
cca 250 g 250 g cizrny předvařené nebo z plechovky | Cizrna | 250 g |
1 ks 1 ks cibule velke | Cibule čerstvá | 69 g |
olej nebo uzený špek | Olej řepkový | |
100 g 100 g gazdovské slaniny nebo anglické... | Špek | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 21 g |
140 g 140 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
1 ks 1 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky nebo pálivé, dle chuti | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl nebo sojová omáčka | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
koření - adžika nebo mexické, gyros... | Pepř černý |