Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny s krevetkami, pórkem a černými olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 947 kJ /
465 kcal
Bílkoviny32,53 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky28,35 g
– nasycené3,98 g
– nenasycené23,04 g
–– mononenasycené19,83 g
–– polynenasycené3,21 g
––– omega 30,22 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 666 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy18,01 g
– cukry7,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku (nasekaného na malé kousky) Česnek čerstvý 10.5 g
150 g 150 g mražených vyloupaných krevet Krevety loupané 150 g
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat Rajče červené sterilované
1 1 menší pórek (očištěný a nakrájený na drobná půlkolečka) Pórek čerstvý
100 g 100 g černých oliv bez pecek (pokrájených) Olivy čerstvé zralé 100 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce jemného kečupu (nemusí být - je pro sladší chuť) Kečup sladký 22.5 ml
1 lžička 1 lžička sladké chilli omáčky Chilli omáčka 5 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
směs italských bylinek (např. Pizza koření Kotani) Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý
oblíbené těstoviny Těstoviny pšeničné
parmezán k podávání Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.