Nutriční hodnoty (Batátovo-mrkvový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 137 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 79,13 g |
– nasycené | 39,57 g |
– nenasycené | 39,01 g |
–– mononenasycené | 17,85 g |
–– polynenasycené | 21,16 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 80,72 g |
– cukry | 15,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g listového těsta | Listové těsto | 200 g |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
sezam | Sezam loupaný |