Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátovo-mrkvový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 137 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny45,80 g
– z toho živočišné bílkoviny37,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,75 g
Tuky79,13 g
– nasycené39,57 g
– nenasycené39,01 g
–– mononenasycené17,85 g
–– polynenasycené21,16 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,18 g
Sacharidy80,72 g
– cukry15,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g listového těsta Listové těsto 200 g
1 1 batát Batáty neloupané
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
150 g 150 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
sezam Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.