Nutriční hodnoty (Houbová ze žampiónů a hlívy ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 863 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
Tuky | 15,32 g |
– nasycené | 9,77 g |
– nenasycené | 4,62 g |
–– mononenasycené | 3,84 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 47,75 g |
– cukry | 13,65 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
125 ml 125 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |